
Tekintsd meg sütemény és desszert ajánlatunkat...
... és látogass el hozzánk Bisztrónkba!


Sütemények /cakes

Feketeribizlis brownie
Black currant brownie
990 HUF

Sárgabarack élő torta
Raw apricot cake
790 HUF

Csokoládés-málnás sajttorta
Chocolate-raspberry cheesecake
890 HUF

Fehércsokis-citromos mousse
White chocolate-lemon mousse
1090 HUF

Maxi King
Maxi king dessert
1090 HUF

Levendulás krémes
Home made creamy cake with levander
890 HUF

Mindenmentes Sacher
Az egyik legkedveltebb sárgabarackos süteményt reformáltuk meg és készítettük el tejfehérje-, tejcukor-, glutén- és cukormentes formában. A kókuszlisztes-őrölt mandulás piskótát kókusztejjel tesszük lágyabbá, majd egy sárgabarackos betéttel tesszük még különlegesebbé.
„All free” sacher: One of the most liked apricot dessert was reformed and created in casein-, lactose-, gluten- and sugar-free form. The sponge made with coconut flour and ground almond is softened with coconut milk, moreover, an apricot filling makes it even more extraordinary.
1190 HUF

Rákóczi túrós revolúció
Egy klasszikus magyar desszert francia stílusban újragondolva; vajas-mandulás piskóta, citromos túrókrém mousse, házi barackzselé és az elmaradhatatlan meringue.
"Rákóczi’s" cake with cottage cheese: Classic hungarian dessert in french style; mildly lemony cottage cheese mousse between buttery-almond sponge-cake layers, coated with a homemade peach jelly and meringue.
1090 HUF

S.Cherry
S.Cherry
1190 HUF

Négycsokoládé torta
A csokoládéimádók kedvence. Mandulás piskóta alapra egy roppanós, 70% kakaótartalmú étcsokoládé réteget helyezünk el, amelyet tejszínes csokoládékrém, tejcsokoládés és fehércsokoládés mousse rétegekkel koronázunk meg.
Four-chocolate cake: The chocolate lovers dream. It provides a crunchy chocolate layer (containing 70% cocoa) on an almond sponge. Besides it is crowned by a creamy chocolate, milk chocolate and white chocolate mousse.
1190 HUF

Csokoládé-málna mousse (szánhidrátcsökkentett)
Chocolate-raspberry mousse (Low carb)
1090 HUF

Sós karamellás sajttorta
Egy vajas kekszes alapra pikáns mascarponés-sós karamellás krémet töltünk és sós-karamellás öntettel vonunk be.
Salted caramel cheesecake: Salted caramel cream with mascarpone on a buttery biscuit base, coated with salted-caramel sauce.
990 HUF

Meggyes-mákos guba torta
A mákos guba egy újragondolt sütemény formájában; vaníliás-mákos briós házi tészta, meggyes mousse krém és egy könnyed vaníliás krém. Tetején egy kis francia meglepetéssel.
Poppy seed-sour cherry vanilla cake: Poppy seed vanilla cake in a different form; Sour cherry mousse on a vanilla-poppy seed brioche base, coated with vanilla cream. A little french surprise on the top.
1090 HUF

Málna-dió élő torta
Raw raspberry-walnut cake
990 HUF

Mindenmentes citrom-eper mousse
"All-free" lemon-strawberry mousse
990 HUF

Belga csokoládé desszertA
A szaftos kakaós piskóta rétegeket kis céklával bolondítjuk, közéjük pedig belga csokoládéból készült trüffel krémet töltöttünk. A sütemény tettét 54%-os belga csokoládéból készült ganache-al fedjük be.
Belgian chocolate dessert: The Belgian chocolate truffel cream is filled between juicy cocoa sponge layers that was flavoured with beet. The top of the dessert is coated with Belgian chocolate (containing 54% cocoa)
990 HUF

Somlói pohárkrém:
Kehelybe töltött rumos krém; diós, sárga, illetve kakaós piskótával, mazsolával, kandírozott naranccsal és dióval ízesítve. Tejszínhab a tetején és csokiöntet
1290 HUF

Kréker (5 dkg):
Cracker
590 HUF

Macaronok
Tojásfehérje, porcukor és mandulaliszt felhasználásával készítjük ezt a klasszikus francia aprósüteményt, változó ízvilágú, ízpárosítású töltelékekkel.
Macaron:
Classic french „cookies” made with egg-white, powdered sugar and almond flour. These are filled with different creams.
450 HUF / db
Ízek / Flavors:
-
Csokoládé-sós karamellás (chocolate-salted caramel)
-
Epres-rózsás (strawberry-rose)
-
Nutellás-málnás (nutella-raspberry)
-
Mangós-passiógyümölcsös (mango-passion fruit)
-
Pisztáciás-málnás (pistachio-raspberry)
-
Snickers (snickers)
-
Erdei-menta (forest fruit-mint)
-
Mozart macaron
-
Lime-eper (lime-strawberry)
-
Meggyes-mákos (sour cherry-poppy seed)
-
Feketeribizlis (blackcurrant)
-
Mogyoró-barack (Hazelnut-peach
Az árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Helyben fogyasztás esetén 10% szervízdíj kerül felszámításra.
Főcukrász: Böröcz Csabáné
Prices are in HUF and includes VAT.
In case of eating in, the bill includes a 10% service charge.
Pastry Chef: Böröcz Csabáné