top of page

Tekintsd meg sütemény és desszert ajánlatunkat...

... és látogass el hozzánk Bisztrónkba!

mischler_etlap_nyil.png
mischler_etlap_alap_2.png

Sütemények /cakes

BackgroundEraser_20230513_133912117.png

Feketeribizlis brownie

Black currant brownie

 

1090 HUF

BackgroundEraser_20231024_155722930_edited.png

Meggyes-diós desszert

Sour cherry-walnut dessert

1290 HUF

BackgroundEraser_20231024_155706097_edited.png

Pisztácia-málna tarte

Pistachio-raspberry tarte

 

1090 HUF

mischler-cakes-pecs.jpg

BackgroundEraser_20230710_115612597.png

Maxi King

Maxi king dessert

1190 HUF

BackgroundEraser_20231024_155625253_edited.png

Zürichi körtés mézes torta  

Pear-honey cake from Zürich

1390 HUF

DSCF6969_edited.png

Mindenmentes Sacher

Az egyik legkedveltebb sárgabarackos süteményt reformáltuk meg és készítettük el tejfehérje-, tejcukor-, glutén- és cukormentes formában. A kókuszlisztes-őrölt mandulás piskótát kókusztejjel tesszük lágyabbá, majd egy sárgabarackos betéttel tesszük még különlegesebbé.

„All free” sacher: One of the most liked apricot dessert was reformed and created in casein-, lactose-, gluten- and sugar-free form. The sponge made with coconut flour and ground almond is softened with coconut milk, moreover, an apricot filling makes it even more extraordinary.

1290 HUF

DSCF5056_edited.png

Rákóczi túrós revolúció

Egy klasszikus magyar desszert francia stílusban újragondolva; vajas-mandulás piskóta, citromos túrókrém mousse, házi barackzselé és az elmaradhatatlan meringue.

"Rákóczi’s" cake with cottage cheese: Classic hungarian dessert in french style; mildly lemony cottage cheese mousse between buttery-almond sponge-cake layers, coated with a homemade peach jelly and meringue. 

1190 HUF

BackgroundEraser_20231024_155741900_edited.png

Kókusz mousse (gluténmentes)

coconut mousse-glutenfree

1290 HUF

negycsokolade-torta

Négycsokoládé torta

A csokoládéimádók kedvence. Mandulás piskóta alapra egy roppanós, 70% kakaótartalmú étcsokoládé réteget helyezünk el, amelyet tejszínes csokoládékrém, tejcsokoládés és fehércsokoládés mousse rétegekkel koronázunk meg.

Four-chocolate cake: The chocolate lovers dream. It provides a crunchy chocolate layer (containing 70% cocoa) on an almond sponge. Besides it is crowned by a creamy chocolate, milk chocolate and white chocolate mousse. 

1290 HUF

mischler-bistro-pecs.jpg

Banános-fehércsokis mogyorós szelet (gluténmentes)

Banana-white chocolate and hazelnut cake-glutenfree 

1190 HUF

sos-karamellas-sajttorta

Sós karamellás sajttorta

Egy vajas kekszes alapra pikáns mascarponés-sós karamellás krémet töltünk és sós-karamellás öntettel vonunk be.

Salted caramel cheesecake: Salted caramel cream with mascarpone on a buttery biscuit base, coated with salted-caramel sauce. 

1090 HUF

meggyes-makos-guba

Meggyes-mákos guba torta

A mákos guba egy újragondolt sütemény formájában; vaníliás-mákos briós házi tészta, meggyes mousse krém és egy könnyed vaníliás krém. Tetején egy kis francia meglepetéssel.

Poppy seed-sour cherry vanilla cake: Poppy seed vanilla cake in a different form; Sour cherry mousse on a vanilla-poppy seed brioche base, coated with vanilla cream. A little french surprise on the top. 

1190 HUF

BackgroundEraser_20231024_155644593_edited.png

Gesztenyés pite (cukormentes)

Chestnut pie- sugarfree

1190 HUF

BackgroundEraser_20231024_155759482_edited.png

Zserbó sajttorta (cukor-.laktóz-,gluténmentes)

Gerbeaud cheesecake: sugar-,lactose-,glutenfree

1390 HUF

belga-csokolade-desszert_edited.png

Belga csokoládé desszertA

A szaftos kakaós piskóta rétegeket kis céklával bolondítjuk, közéjük pedig belga csokoládéból készült trüffel krémet töltöttünk. A sütemény tettét 54%-os belga csokoládéból készült ganache-al fedjük be.

Belgian chocolate dessert: The Belgian chocolate truffel cream is filled between juicy cocoa sponge layers that was flavoured with beet. The top of the dessert is coated with Belgian chocolate (containing 54% cocoa)

1090 HUF

BackgroundEraser_20230316_114633664.png

Somlói pohárkrém:

Kehelybe töltött rumos krém; diós, sárga, illetve kakaós piskótával, mazsolával, kandírozott naranccsal és dióval ízesítve. Tejszínhab a tetején és csokiöntet

1390 HUF

mischler-bistro-pecs.jpg

Tiramisu pohárkrém 

Tiramisu

1390 HUF

DSCF5356_edited.png

Macaronok

Tojásfehérje, porcukor és mandulaliszt felhasználásával készítjük ezt a klasszikus francia aprósüteményt, változó ízvilágú, ízpárosítású töltelékekkel.

Macaron:

Classic french „cookies” made with egg-white, powdered sugar and almond flour. These are filled with different creams.

490 HUF / db

Ízek / Flavors:

  • Csokoládé-sós karamellás (chocolate-salted caramel)

  • Epres-rózsás (strawberry-rose)

  • Nutellás-málnás (nutella-raspberry)

  • Mangós-passiógyümölcsös (mango-passion fruit)

  • Pisztáciás-málnás (pistachio-raspberry)

  • Snickers (snickers)

  • Oreo (oreo)

  • Gesztenyés-meggyes (Chestnut-sour cherry)

  • Almás-karamellás fahéjas (Apple,caramel and cinnamon) 

  • Meggyes-mákos (sour cherry-poppy seed)

  • Málna-Csokoládé (raspberry-chocolate)

  • Fehércsokis-barackos (White chocolate-apricot) 

Az árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Helyben fogyasztás esetén 10% szervízdíj kerül felszámításra.

Főcukrász: Böröcz Csabáné

 

 

Prices are in HUF and includes VAT.

In case of eating in, the bill includes a 10% service charge.

Pastry Chef: Böröcz Csabáné

bottom of page