
Tekintsd meg sütemény és desszert ajánlatunkat...
... és látogass el hozzánk Bisztrónkba!


Sütemények /cakes

Málnás - joghurtos szeletA
könnyed textúrák és gyümölcsös ízek szerelmeseinek; a különleges és lágy francia mandulalisztes Joconde piskóta, az intenzív ízvilágú málnazselé és málnakrém, valamint a könnyed joghurtos mousse tökéletes találkozása.
Raspberry-yogurt dessert: For those who love light textures and fruity flavours: the perfect meeting of the light Joconde sponge-cake made with almond flour; the intensive flavoured raspberry jelly and cream; besides the light yogurt mousse.
990 HUF

Eper élő torta
A sütemény érdekessége, hogy az alapanyagok hőkezelés nélkül kerülnek felhasználásra, így tökéletesen beleillik a paleolit diétát követők étrendjébe. Datolyás, diós, mandulalisztes alapon, egy intenzív epres, agavé sziruppal édesített krém található.
Raw strawberry cake: The ingredients used in this dessert are not treated with
heat, which ensures the uniqueness of this vegan specialty. It is perfect for those who
follow the plaeo diet. Strawberry cream sweetened with agave syrup on a base that was made with almond flour, walnut and date.
690 HUF

Vaníliás mille-feuille, avagy a franciák legendás krémese
Roppanós, sokrétegű levelestészta lapok között egy könnyed, vaníliás krém teszi klasszikussá ezt a desszertet.
Mille-feuille with vanilla, the legendary french creamy cake: This light vanilla cream between crunchy puff pastry makes this dessert classic.
690 HUF

Mangós-passiós sajttorta
Az omlós kekszalapra egy egzotikus mangós-passiógyümölcsös krémet teszünk, melyben megízlelhetjük a friss gyümölcsdarabokat is. Végezetül egy különleges mangós réteggel koronázzuk meg.
Mango-passionfruit cheesecake: Exotic mango-passionfruit cream with fresh fruits on a biscuit base. Crowned with a special mango layer on top.
690 HUF

Dobostorta revolúció
Újragondoltuk ezt a már egész világon ismert Hungarikumot és megalkottuk a klasszikusságát őrző, de elkészítési mechanizmusát tekintve a francia cukrászat jegyeit hordozó süteményt, melynek a tetején található az elmaradhatatlan aranybarna cukortető.
Dobos cake revolution: The reconsideration of the worldwide famous Hungaricum in French style. While the preparation process represents the marks of French confectionery techniques, the dessert still preserves its classicity, for instance with the inevitable goldbrown sugar topping.
990 HUF

Citromos tarte
A meleg napok tökéletes hűsítő desszertje; az enyhén savanykás-citromos krémet egy finom mandulalisztes linzerkosárkába helyezzük, tetejére pedig a klasszikus francia meringue kerül.
Lemon tarte: The perfect cooling dessert for warm days: linzer basket made with almond flour, filled with mildly sour-lemon cream. Traditional french meringue on top.
690 HUF

Mindenmentes Sacher
Az egyik legkedveltebb sárgabarackos süteményt reformáltuk meg és készítettük el tejfehérje-, tejcukor-, glutén- és cukormentes formában. A kókuszlisztes-őrölt mandulás piskótát kókusztejjel tesszük lágyabbá, majd egy sárgabarackos betéttel tesszük még különlegesebbé.
„All free” sacher: One of the most liked apricot dessert was reformed and created in casein-, lactose-, gluten- and sugar-free form. The sponge made with coconut flour and ground almond is softened with coconut milk, moreover, an apricot filling makes it even more extraordinary.
890 HUF

Rákóczi túrós revolúció
Egy klasszikus magyar desszert francia stílusban újragondolva; vajas-mandulás piskóta, citromos túrókrém mousse, házi barackzselé és az elmaradhatatlan meringue.
"Rákóczi’s" cake with cottage cheese: Classic hungarian dessert in french style; mildly lemony cottage cheese mousse between buttery-almond sponge-cake layers, coated with a homemade peach jelly and meringue.
890 HUF

Csokoládé-málna desszert
Az étcsokoládé és a fanyar málna randevúja.
Chocolate-raspberry dessert: The pleasant meeting of the belgian chocolate and raspberry cream.
990 HUF

Négycsokoládé torta
A csokoládéimádók kedvence. Mandulás piskóta alapra egy roppanós, 70% kakaótartalmú étcsokoládé réteget helyezünk el, amelyet tejszínes csokoládékrém, tejcsokoládés és fehércsokoládés mousse rétegekkel koronázunk meg.
Four-chocolate cake: The chocolate lovers dream. It provides a crunchy chocolate layer (containing 70% cocoa) on an almond sponge. Besides it is crowned by a creamy chocolate, milk chocolate and white chocolate mousse.
990 HUF

Belga csokoládé desszert
A szaftos kakaós piskóta rétegeket kis céklával bolondítjuk, közéjük pedig belga csokoládéból készült trüffel krémet töltötünk. A sütemény tetejét 54%-os belga csokoládéból készült ganache-al fedjük be.
Belgian chocolate dessert: The Belgian chocolate truffel cream is filled between juicy cocoa sponge layers that was flavoured with beet. The top of the dessert is coated with Belgian chocolate (containing 54% cocoa).
690 HUF

Sós karamellás sajttorta
Egy vajas kekszes alapra pikáns mascarponés-sós karamellás krémet töltünk és sós-karamellás öntettel vonunk be.
Salted caramel cheesecake: Salted caramel cream with mascarpone on a buttery biscuit base, coated with salted-caramel sauce.
690 HUF

Meggyes-mákos guba torta
A mákos guba egy újragondolt sütemény formájában; vaníliás-mákos briós házi tészta, meggyes mousse krém és egy könnyed vaníliás krém. Tetején egy kis francia meglepetéssel.
Poppy seed-sour cherry vanilla cake: Poppy seed vanilla cake in a different form; Sour cherry mousse on a vanilla-poppy seed brioche base, coated with vanilla cream. A little french surprise on the top.
890 HUF

S.Cherry
Meggyes-vajas mandulás piskótán könnyed fehércsokoládés mousse található, mely egy lágy meggyes krémet rejt magában. Ezt az igazán izgalmas desszertünket a burgundi piros tükörglazúr és a tetején található roppanós kakaós tarte tészta teszi még különlegesebbé.
S.Cherry: White chocolate mousse filled with a light sour cherry cream on buttery-almond-sour cherry sponge-cake. The burgundy mirror glaze and the crunchy tarte on top makes the dessert even more special.
990 HUF

Mozart szelet
Az exkluzivitást kedvelőknek: a könnyed piskótát lágy mandula és pisztácia mousse párosával borítjuk, amelyet végül egy roppanós, mogyorós-csokoládés réteggel vonunk be.
Mozart slice: For those who love exclusivity. A light sponge covered with an almond-pistachio mousse, coated with crunchy hazelnut-chocolate layer.
1190 HUF

Epres - tejcsokis eclair
Ezt a klasszikus égetett tésztából készült francia cukrászkészítményt intenzív epres és prémium minőségű belga tejcsokoládés krémmel töltjük meg, melynek tetejére egy különlegesen finom epres krém kerül.
Strawberry-milk chocolate eclair: This classic French dessert made of choux pastry is filled with intensive strawberry and premium quality belgian milk chocolate cream, topped with a delicious strawberry cream.
990 HUF

Tiramisu pohárkrém
Kehelybe töltött lágy mascarpone krém babapiskótával, rummal és kávéval ízesítve.
Végezetül kakaóporral díszítjük.
1190 HUF

Somlói pohárkrém:
Kehelybe töltött rumos krém; diós, sárga, illetve kakaós piskótával, mazsolával, kandírozott naranccsal és dióval ízesítve. Tejszínhab a tetején és csokiöntet
1190 HUF

Macaronok
Tojásfehérje, porcukor és mandulaliszt felhasználásával készítjük ezt a klasszikus francia aprósüteményt, változó ízvilágú, ízpárosítású töltelékekkel.
Macaron:
Classic french „cookies” made with egg-white, powdered sugar and almond flour. These are filled with different creams.
350 HUF / db
Ízek / Flavors:
-
Csokoládé-sós karamellás (chocolate-salted caramel)
-
Epres-rózsás (strawberry-rose)
-
Málnás-csokoládés (raspberry-chocolate)
-
Mangós-passiógyümölcsös (mango-passion fruit)
-
Pisztáciás-málnás (pistachio-raspberry)
-
Snickers (snickers)
-
Nutellás-banános (nutella-banana)
-
Mozart macaron
-
Ischler macaron
-
Epres-vaníliás
-
Gy9mbér-lime
-
Raffaella
Az árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.
Helyben fogyasztás esetén 10% szervízdíj kerül felszámításra.
Főcukrász: Böröcz Csabáné
Prices are in HUF and includes VAT.
In case of eating in, the bill includes a 10% service charge.
Pastry Chef: Böröcz Csabáné