top of page

Történetünk...

A Mischler Cukrászda & Bisztró a pécsi Árkád Bevásárlóközpont felső szintjén, egy merőben új koncepció mentén születő egységünk, ahol egy cukrászda és bisztró egy helyen, egymással szimbiózisban kíván üde színfoltja lenni Pécs gasztronómiai kínálatának.

A brand gyökere „kistestvérünk”, az Árkád alsó szintjén található Mischler Cakes Kézműves Cukrászműhely, melynek folyamatosan növekvő népszerűsége bíztatott minket arra, hogy új utat nyissunk a cukrászat területén.

DSCF8009.jpg
DSCF7889.jpg

Célunk, hogy az általunk nagyra becsült francia cukrászat stílusában főcukrászunk által megálmodott desszerteket a legkiválóbb alapanyagokból, gondos odafigyeléssel kínálhassuk vendégeink számára.

Bisztró részlegünk á la carte kínálata az igényes magyaros ízvilág jegyében született, melyet hetente változó tematikus, szezonális, extra kínálatunkkal egészítünk ki. A helyi, környékbeli termelők minőségi termékei nagy hangsúlyt kapnak alapanyagaink körében.

Legyen szó akár családi programról, akár üzleti találkozóról vagy egy baráti csevejről, randevúról, nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb finomságot!

Várunk benneteket szeretettel!

DSCF8008.jpg
bottom of page